Bouw woningen Beemdgras in de Piekenhoef gestart

Beemgras grondwerk juni17De bouw van de acht woningen Beemdgras in de Piekenhoef is in juni van start gegaan. Deze aantrekkelijke rij- en hoekwoningen komen aan de Piekenhoefhoefstraat in Berghem. Woningen met een frisse, eigentijdse uitstraling die erg in trek zijn bij starters. In oktober staat de volgende bouwstroom gepland; dan start de bouw van de huizen aan het Speenkruid en het Bospark.

Populaire wijk  
De Beemdgraswoningen zijn allemaal verkocht. Ook de vrijstaande woning en de bungalows zijn inmiddels allemaal uitverkocht of in optie. Maar voor wie op zoek is naar een riante rij- en hoekwoning of twee-onder-een-kapwoning is er nog de keuze uit verschillende types.  Deze nieuwste woningen komen op mooie locaties in een wijk die erg in trek is. Beduidend meer dan in andere wijken, stromen Piekenhoefbewoners binnen de eigen wijk door van een starterswoning naar een tweekapper of vrijstaande woning. Maar ook bij mensen van buiten Berghem, en zelfs van ver buiten de gemeente Oss, is de wijk populair dankzij de ruime opzet, de variatie in woningen en de gunstige ligging aan het groen van Herperduin en uitvalswegen.

Meer weten?

In de Piekenhoef zijn nog diverse varianten rij- en hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen in verkoop. Neem gerust contact op met één van de makelaars als je vragen hebt: Van den Heuvel makelaars, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Van der Krabben makelaardij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de website voor meer informatie of om de brochures te downloaden. 

www.wonenindepiekenhoef.nl