Open Coffee Berghem op 2 juli in De Notelaar

open koffieOp 2 juli aanstaande is het weer Open Coffee in Berghem. Dit keer is de locatie De Notelaar, Waterstraat 3 in Berghem. De avond start om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. De spreker deze avond is Berghem Sport.

  Open Coffee is een bijeenkomst waar bezoekers met elkaar in verbinding komen. Waar het veelal voor ondernemers georganiseerd wordt is de insteek in Berghem anders:  op deze Open Coffee zijn naast ondernemers vooral ook verenigingen van harte welkom. Iedere bijeenkomst krijgt een spreker een kwartier spreektijd, de rest van de tijd staat netwerken met elkaar centraal. Het concept is dat de enige kosten die je hiervoor maakt, de kosten van je eigen koffie, thee of ander drankje zijn.

Open Coffee Berghem wordt iedere eerste dinsdagavond van de oneven maanden gehouden. De avond wordt georganiseerd door Stichting Berghem Bruist.

Opgeven is wenselijk. Dit kan via Facebook: facebook.com/opencoffeeberghem of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.