Sterk optreden van Sportief bij turnfinale 15 eremetalen voor de club

D2 div 5Valkenswaard – Zaterdag 10 juni mochten turnsters van turnvereniging Sportief deelnemen aan de toestelfinales; eerder dit jaar wisten zij zich hier voor te kwalificeren. Het werd een grootse overwinning voor de club: maar liefst 15 eremetalen veroverd.

 Turnsters van Sportief zijn in meerdere categorieën uitgekomen en het resultaat mag er zijn. De dag begon met een zilveren plak op evenwichtsbalk voor Mia Walraven (Instap D3), brons op sprong voor Eva Kling (Pupil 1 D3), Bo Wagemakers (Pupil 2 D3) won brons op vloer en Jaimy Wartenberg (Senior div 6) ging met brons naar huis bij de brug.

Bij divisie 5 en D2 werd het ook een medailleregen. Laura van der Doelen (Jeugd 2 div 5) behaalde twee keer goud, op sprong en evenwichtsbalk. Anne Theunissen (Junior div 5) won de bronzen plak op onderdeel sprong en Sterre van de Haterd (Junior div 5) zilver op brug en brons op evenwichtsbalk. Brit Hanenberg (Junior div 5) ging naar huis met goud op evenwichtsbalk en brons op vloer. Marit van den Brand (Jeugd 1 D2) werd knap derde op evenwichtsbalk.

De dag werd afgesloten met brons op evenwichtsbalk voor Lotte van der Leest (Pupil 1 D1), brons op evenwichtsbalk voor Romy van Es (Pupil 2 D1) en Demi van Berkom (Jeugd 2 div 4) behaalde ook de bronzen plak op dit onderdeel.

De volledige uitslag is te zien op www.sportief-oss.nl/uitslagen.html.

/////////////////////

Ik waardeer het als u aandacht besteedt aan dit nieuws.

Ter info: Mia, Eva, Anne en Lotte komen uit Ravenstein. Bo en Demi uit Oss. Jaimy en Marit uit Berghem. Sterre uit Schaijk, Laura uit Geffen, Brit en Romy uit Lithoijen.

Zij trainen allemaal in Oss bij één van onze selectiegroepen.

Alvast bedankt en graag van u te vernemen.

Met sportieve groet,

Josina van der Loop

Turnvereniging Sportief